Vernieuwingen in 2019!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Er is weer heel hard gewerkt dit jaar. Eerst zijn de pergolas van de Cortijo en de B&B´s vervangen door stenen overkappingen. In het voorjaar heeft de Cantina een prachtige nieuwe keuken gekregen, aangelegd en op maat gemaakt door Jean en Ad ( ook wel Ed en Willem). Er staat een prachtige Indalo op de berg (ook een project van Ed en Willem. De pergola bij het zwembad heeft prachtige gordijnen en stoelen dankzij Janny en Henk. De yurt heeft een nieuw vast dak en een raam en volledig nieuwe stof en een zonnescherm en terras, dankzij Henk, Peet en Louis. De boulesbaan heeft nieuwe bankjes en tafels en de Cortijo is voorzien van een nieuwe inloopdouche en nieuwe keuken. Te veel bijna om op te noemen en altijd met zoveel hulp en kennis van zoveel lieve gasten!

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

  1. Els Van Zeir en Lode
    jan 15, 2020 @ 07:01:05

    Topper, we asap nog eens genieten van jullie hemelse stulp

    Like

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: