Routebeschrijving

 

Routebeschrijving naar  naturistische natuur camping El Zorro.

Gebruik iig geen Google maps, want deze stuurt u op het laatste moment een doodlopend pad op!

El Zorro bevindt zich op ongeveer twee uur rijden ten zuiden van Alicante en op ongeveer anderhalf uur rijden ten noorden van Almeria. Komend van zowel Alicante als Almeria houdt u eerst de borden Murcia aan. Van beide kanten neemt men de kustroute A7 tot de afslag naar de 342 ( A91 of A92N, deze nummers worden door elkaar gebruikt) Velez Rubio/Granada ter hoogte van Puerto Lumbreras. Deze route neemt u en na een minuut of 10 ziet u afslag 6 (deze komt gek genoeg gelijk na afslag 9). Hier gaat u eraf en bij de rotonde volgt u de bordjes naar het benzinestation op de parallelweg van de A91 U rijdt langs het eerste benzinestation. Blijf deze weg volgen. Dan ziet u een weggetje naar links over de snelweg. Deze neemt u niet maar u blijft rechtdoor rechts van de snelweg rijden. Na twee rambla’s(glooiingen in de weg), ziet u aan uw rechterhand een weggetje met een aantal bordjes, waaronder ons bordje met La Zorra erop. Hier gaat u naar rechts en u blijft deze bordjes volgen. Het is ongeveer 10 minuten over dit pad. Rijd rustig en blijf de bordjes volgen. Het pad is goed te doen.

Mocht u liever gehaald worden bij het benzinestation, bel ons dan even op 0034-666295544.

 

Mocht u vanuit de richting van Granada komen over de A92N, neemt u dan de afslag na de afslag van Santa Maria de Nieve. Dit is een afrit naar benzinestation Venta La Petra. Passeer het benzinestation, sla bij de rotonde linksaf, ga over het viaduct en daarna gelijk naar links.  Nu rechtdoor totdat u aan uw rechterhand kleine bordjes met La Zorra/ El Zorro  erop ziet.  Volgt u deze!

 

Voor de liefhebbers van de GPS:

De coördinaten van ons terrein zijn

W 1.94825

N 37.64301

 

Echter de weg naar ons terrein is geen gedocumenteerde weg, de laatste herkenbare weg van de GPS is N37.62341,W1.95527 (rijd niet alleen op de GPS, maar gebruik deze in combinatie met deze beschrijving en gebruik zeker geen Google maps)

Hier komt u uit bij onze bordjes La Zorra.

 

Wanneer u vanuit het vliegveld Alicante komt en eerst boodschappen wilt doen dan neemt u de eerste afslag Puerto Lumbreras, gaat op de rotonde linksaf onder de snelweg door en dan rechts, na een meter of 600 zit u aan uw linkerhand de Mercadonna, open van 9.15 uur tot 21.15 uur.

 

Om uw weg naar ons te vervolgen rijdt u weer terug naar de snelweg en volgt de borden Velez Rubio/ Granada en neemt u afslag 6 Henares/ La Paroquia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: