Kerken in Murcia

Leuk verslag van Marcel in Murcia! EEn leuk blog om te volgen!

Marcel in Murcia

Wanneer je aan Murcia denkt, denk je al snel aan de prachtige kathedraal van Murcia. Maar weet je ook dat er in deze stad nog meer mooi kerken staan? Niet zo imposant als de kathedraal, zeker de moeite waard om ook een bezoek aan te brengen. Ze staan door de stad verspreid, niet ver van elkaar vandaan. De kerken hebben ieder een andere architectuur en interieur, en minstens even mooi als die van de kathedraal. De kerken liggen aan de gezellige, authentieke straatjes van Murcia. Je leert de stad meteen goed kennen en je hebt een lekkere wandeling door deze fantastische stad.

Iglesia de San Miguel
De bouw van de parochiekerk ‘Iglesia de San Miguel’ begon in de 16eeuw. De barokstijl is dan ook goed vertegenwoordigd in deze kerk. Omdat de bevolking van Murcia in deze periode toe nam, moest de kerk worden uitgebreid. Pas in het begin…

View original post 596 woorden meer

Galerij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: