Bloot doodgewoon?

Ik mocht een leuke column in de Uit schrijven over hoe men tegen naaktrecreatie aankijkt in Spanje. Hieronder kunnen jullie hem lezen!

UIT December 2015 001

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. ineke dekkers
  dec 16, 2015 @ 17:42:10

  Goed stuk, Denise. Wij zijn zelf niet zo geïntegreerd jammer genoeg. De enige Spanjaarden bij ons in de rambla waar we contact mee hebben, zijn zelf naturist. Onze Engelse buren weten van onze “blootloperij” en hebben daar geen problemen mee. Zelf trekken ze braaf een zwembroek aan als ze in hun totaal beschutte tuin in het zwembad duiken. Dat vinden wij dan weer raar, hahaha.

  Like

  Beantwoorden

 2. Rob Daan
  dec 17, 2015 @ 15:37:02

  Dat je het goed stuk was wist Denise zelf al, want de loftrompet had al gezwaaid. Het en public bloot verplaatsen v.v. tussen Vera Natura calle Naturaleza – Playa en dito verblif op El Zorro was totaal geen probleem zoals wij te NL Zon & Leven gewend zijn. Dus waarom te Spanje veranderen, vooral als je er daar “recht” op hebt!

  Like

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: