Yogaweek “Celebrate life” groot succes!

Yogaweek "Celebrate life" groot succes!.

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

 1. Brenda Tjoelker
  nov 12, 2012 @ 11:22:47

  Nabeschouwingen van de deelnemers:
  _Geestverruimend,meer lichaamsbewustzijn en inzicht,zelfreflectie.
  -Gewoon prachtig hoe dit met elkaar tot stand is gekomen.Ik ben blij dat ik de tijd en ruimte heb gekregen om dankzij deze week met kleine stapjes lost te laten en als geschenk neem ik mee naar huis de ruimte die ik heb gekregen.
  _Zeker de moeite waard jaarlijks te doen, hopelijk mag ik er weer bij ZIJN>
  Het eten en vooral samen koken vond ik geweldig, het aantal personen was perfect voor dit progamma.
  _We hebben een heerlijk eenheidsgevoel mogen ervaren!
  – Het was een fantastische week, voldoende afwisseling in het progamma en het afstemmen op de verschillend elementen heeft mij veel inzicht gegeven in zowel mijn fysiek, voeding,natuur oefeningen en meditatie. Een top week!
  _ Een aaneenschakeling van gelukzalige momenten, alles klopte gewoon. Jullie zijn twee hele bijzondere mooie mensen die elkaar door de grote verschillen in karakteres en energie perfect aanvullen. Het water en het vuur!Volgend jaar ga ik weer mee omdat ik het Waard BEN!!
  _Verhelderend,inspirerend, voedend voor lichaam en geest. Het was absoluut een prachtige week en ik kom zeker terug!
  _Fijn dat jullie je ook puur en als mens kunnen geven. Echt top!
  -Tip alles laten zoals het is behalve het bezoek aan de markt, dat kan eventueel wel in de vrije tijd!
  -Dankjullie voor de onvergetelijke liefdevolle douche en de zorg!

  Unaniem een dikke pluim voor Peter en Denise waar alles mogelijk is en die met veel zorg en liefde ook bijdragen aan het succes van deze geweldige week!

  Like

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: